Joselito-Bov Udbenet

Sin gluten Sin lactosa
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet
CONTENIDO
  • En hel udbenet Joselito-Bov
paleta-loncheada.png
La Paleta Joselito es el producto procedente de cerdos adultos, elaborado con la extremidad anterior, que incluye la pieza osteomuscular íntegra, y que se somete al correspondiente proceso de salazón, curado-maduración, deshuesado y por último, loncheado.

Forbenet fra voksne frilandsgrise, som udelukkende er blevet fodret med agern, hvilket giver det en umiskendelig smag og konsistens. Det er et tyndt ben med en marmorering af blødt og saftigt fedt, der smelter sammen med det saftige kød, i den kraftige røde farve. Boven kendes for at være en særlig saftig udskæring, som er både aromatisk og meget velsmagende med evnen til at forføre dine smagsløg.


Udbenet Joselito-bov er det produkt, der fremstilles af forbenet på en gris, der udbenes efter det har gennemgået saltning og en naturlig modnings-/tørringsproces. På denne måde får du det meste ud af produktet, og det er nemmere at skære i skiver.

STØRRELSE

Udbenet Joselito-bov, vakuumpakket. Indpakket i rødt Joselito-gavepapir.
INGREDIENSER
Udbenet Joselito-bov er: lufttørret bov og havsalt.

MODNING

En Joselito-bov gennemgår en naturlig modningsproces på mere end 24 måneder.

TILBEREDNING

For at få det bedste ud af de organoleptiske egenskaber ved skiveskåret Joselito-skinke anbefales det at tage den ud af beholderen mindst 60 minutter før den skal serveres.

OPBEVARING

Udbenet Joselito-bov skal opbevares ved en temperatur mellem 2 og 6 ºC .

SERVERING

For at få det bedste ud af de organoleptiske egenskaber ved en udbenet Joselito-skinke anbefales det at servere den ved rumtemperatur.
NÆRINGSINDHOLD*
Produktets gennemsnitlige næringsindhold
Energi (KJ/Kcal) 1.532 KJ / 369 Kcal
Protein (g) 29,2 g
Kulhydrater g de los cuales (g) 0 g
Fedt28 g de los cuales Mættede fedtsyrer 8,5 g
Enkeltumættede fedtsyrer 16,4 g
Flerumættede fedtsyrer 3,1 g
Kostfibre (g) 0 g
Salt (g) 4,2 g
* På grund af den håndværksmæssige fremstilling og den større eller mindre fedtmarmorering i kødstykkerne, kan der forekomme variationer i forhold til de nævnte værdier.